Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 3 березня 2009 р.

Ще трохи інформації про автора блогу.

Огірко Ігор Васильович у 1971р. закінчив Львівський державний університет ім. І. Франка. У 1978р. захистив кандидатську, у 1989р. - докторську дисертації. Тривалий час працював у системі Національної академії наук України, в Інституті прикладних проблем механіки та математики. Протягом багатьох років плідно працює з інформаційними технологіями для електронних видань. Виклалає курс "Прикладна математика", "Управління проектами", "Мережеві технології".
Автор 156 наукових праць, серед яких 3 монографії, 59 наукових статей. Має 12 авторських свідоцтв на винаходи.
Член двох спеціалізованих рад із захисту кандидатських та докторських дисертацій в Українській академії друкарства і Львівському національному університеті ім. І. Франка.
Постійний член редколегій збірників наукових праць "Поліграфія і видавнича справа" і "Наукові записки УАД".

1 коментар:

  1. Практика критерій істини. У лікарів то формулюють так: Лікар, вилікуй себе сам! Володіння сучасними технологіями - виклик для переважної більшості випадкових людей в освіті. Вчити мають право тільки ті викладачі, що вчаться постійно самі. Неможливо мати успіх засвоївши кінцевий рівень знань на вчора. Прогрес робить постійні виклики, тож потребує постійної роботи що до самоосвіти.

    ВідповістиВидалити